focimw

Blende Fotóstúdió

Bemutatkozás

Fotóstúdiónkat 2005-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy váci székhelyünk és vonzáskörzete számára elérhetővé tegyük a nemzetközi színvonalú, minőségi, különleges fotószolgáltatásokat, és a fényképészet lehető legtöbb területén jelentkező igényeknek megfeleljünk. Az elmúlt években portfóliónk folyamatosan fejlődött mind szolgáltatásaink körét, mind működési területünket tekintve. Jelenleg az országban bárhol vállalunk fotózást – emellett számos munkát végeztünk az országhatáron kívül is. 

A színvonal folyamatos emelése érdekében stúdiónkat a legkorszerűbb technikai eszközökkel szereltük fel, amelyek lehetővé teszik a professzionális munkát. Ennek köszönhetően mind a műteremben, mind „terepen" alkalmasak vagyunk a legkülönlegesebb elképzelések kivitelezésére.

Széles körű szolgáltatásaink közé tartoznak: esküvő-, gyermek-, portré-, tabló-, reklám-, divat-, tárgy-, étel-, katalógus-, épület-, autó- és plakátfotózások, valamint portfóliók összeállítása, csoportok, rendezvények fényképezése, illetve reprodukciók készítése, és ezek grafikai feldolgozása. Mobilstúdiónk biztosítja, hogy magas színvonalon tudjunk külső helyszíneken is fotózást lebonyolítani. Ennek része többek között a mobil fotó printer, amely bárhol lehetővé teszi az azonnali nyomtatást.

Munkánkat minden területet felölelő szakmai stáb segíti. Igény esetén biztosítani tudunk sminkest, fodrászt, stylistot, modelleket, berendezést, divat-, látvány- és díszlettervezőt, grafikus, nyomdai előkészítést és kivitelezést a legmagasabb színvonalon.

Filozófiánk, hogy minden igény egyedi és különleges, és megérdemli a hozzá méltó megoldást.